Народження принца Кембриджського: Головне - не перестаратися

Мабуть, немає такої людини, котра не чула про народження сина Кейт Мідлтон та принца Вільяма. Якщо хтось не знає, то маленький принц з'явився на світ в понеділок, 22 липня, о 16:24 за часом Лондона. Скільки шуму та клопотів було навколо цієї події, деякі ЗМІ сповіщали ледь не посекундно, що діється у пологовій палаті. Але — відомо — що завжди треба слідкувати за тим, аби не перестаратися, що і спіткало один із каналів.


CNN настільки підготувався до події, що сюжети для новин були готові до всього. І все би було добре, якби новий стажист не переплутав відео і не пустив в ефір заготовку про смерть маленького принца, про що сповістив журналіст Джозеф Керл на своєму мікроблозі в Твіттері, помістивши там ще й фотографію:


Можливо, новий працівник і не винен у тому, що сталося, оскільки в перші дні роботи ми вчимося, але мененджери CNN могли би попіклуватися про те, щоб подія десятиліть запам'яталася на їхньому каналі не як жахлива помилка.

5 коментарів

Георгій Вдовиченко
А для того, щоб ця подія запам'яталася американці мали змогу дивитися BBC World News;)
Георгій Вдовиченко
BBC хвилину назад повідомило, що Принца Кембриджського назвали Джордж! Як і очікувалось!
Duke and Duchess of Cambridge name their baby son George Alexander Louis http://t.co/an3mA9zdmj— BBC Breaking News (@BBCBreaking) July 24, 2013

Олена Шершньова
Боооже, як це мило :)
Мої друзі робили ставку на Елвіса
Dulib Staff
Хм… Нічого не чув про це. Ну хоть з цього блого буду знати :)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте